• Leerkracht op een van de IKC's van Symbio Hengelo (LB of LC)

  Groepsleerkracht bij Symbio Hengelo (LB of LC)

  Ben jij een enthousiaste en creatieve leerkracht? Bouw jij graag een goede en persoonlijke band met jouw leerlingen? Lever je graag een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling en wil je graag aan de slag bij een van de 17 IKC’s van Symbio Hengelo? Lees dan snel verder.

  Jouw nieuwe baan
  Of je nu als leerkracht in de onderbouw aan de slag wilt gaan, middenbouw of juist in groep 8. Bij Symbio Hengelo zijn diverse vacatures en is er vast plek voor jou!

  Jij werkt altijd vanuit jouw hart met kinderen en hebt een diepgaande kennis hebt van de ontwikkelingsfases van het jonge kind. Je hebt een positieve houding naar leerlingen en hun omgeving en bent zo een waardevolle toevoeging aan onze teams. Rust, structuur en heldere waarden en normen vormen altijd de basis van ons pedagogisch klimaat, waarbij een positieve benadering essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind. Jouw competenties als groepsleerkracht liggen in het creëren van een plezierige en stimulerende leeromgeving, waar kinderen met enthousiasme naar school gaan en waar ze de ruimte krijgen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Samenwerking met ouders staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij jij de verbinder tussen school en thuis bent.

  Over ons
  Bij Symbio Hengelo draait alles om onze leerlingen, ouders én onze werknemers. Onze collega’s vormen de essentie van wie we zijn. Met 17 Integrale Kindcentra (IKC’s) verspreid over Hengelo is Symbio een levendig netwerk.

  Werken bij Symbio betekent werken bij een groeiende, ambitieuze en financieel gezonde stichting die goed & duurzaam werkgeverschap hoog in het vaandel heeft!

  Ruim 650 medewerkers werken iedere dag met veel plezier binnen onze IKC’s. Van onderwijsassistenten, leerkrachten, pedagogisch medewerkers, conciërges tot intern begeleiders en directeuren en schoolleiders. Een diversiteit aan functies, maar een ding hebben al onze collega’s gemeen: wij zijn #trotsophetonderwijs.

  Bekijk onze website en socials om een goed beeld te krijgen van wie wij zijn: http://www.symbiohengelo.nl, LinkedIn, Instagram en Facebook of maak een afspraak om binnen te kijken.

  We zoeken in ieder geval collega’s bij:

  • IKC ’t Eimink
  • Jenaplan Wilbertschool
  • Hart van Slangenbeek
  • Dalton IKC Plechelmus
  • Montessori ’t Annink

  Wij bieden jou per het nieuwe schooljaar

  • Een fijne werkplek in de onder- midden- of juist bovenbouw. Diverse IKC’s van Symbio Hengelo zoeken nieuwe collega’s vanaf het nieuwe schooljaar;
  • Een warm welkom bij Symbio en een van de IKC’s waarin een prettige werkomgeving met betrokkenheid en enthousiasme de basis zijn, binnen een team dat staat te popelen om met jou samen te werken;
  • Een goede werksfeer waarin jouw individuele talenten worden erkend en gestimuleerd, en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Een jaarcontract voor met 31 juli 2025, met uitzicht op een vaste benoeming;
  • Heb je nu een vast contract elders? Dan is starten met een vast contract zeker bespreekbaar;
  • Het aantal fte en werkdagen bepalen we samen in overleg. Geef bij je sollicitatie aan wat wil je wilt;
  • Een inschaling op basis van kennis en ervaring binnen de CAO PO schaal LB of LC en bedraagt minimaal € 3.301,- en maximaal € 5.862,- per maand (op basis van fulltime bruto per maand);
  • Uiteraard ontvang je 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%. Naast een goed pensioen bij ABP ontvang je reiskosten en kun je gebruikmaken van Fisc Free;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling met de mogelijkheid tot het volgen van trainingen via onze Symbio academie;

  Wat breng jij mee?Je bent in bezit van een pabo-diploma, of hebt je diploma bijna op zak. Bij voorkeur heb je ervaring hebt ontwikkelingsgericht en thematisch werken. Daarnaast ben je niet bang voor een beetje technologie en goed op de hoogte van alle maatschappelijke ontwikkelingen.

  Laten we kennismaken!
  Word jij onze nieuwe collega? Wij kijken uit naar jouw reactie, die je vóór 22 april 2024 kunt sturen naar HR van Symbio Hengelo (hr@symbiohengelo.nl).

  Waar wil je werken? Laat het weten
  Geef bij je sollicitatie aan welke school of scholen je voorkeur hebben en de reden daarvan. Geef ook aan hoeveel je beschikbaar bent en per wanneer.

  Sfeer proeven, dat kan
  Wil je eerst binnenkijken of meer weten? Neem contact op met HR of bel rechtstreeks met een van de scholen en maak een afspraak.

  We kijken uit naar jouw reactie. Hopelijk tot snel.

 • Groepsleerkracht IKC 't Eimink

  Groepsleerkracht IKC ‘t Eimink

   Ben jij een enthousiaste en creatieve leerkracht en dol op jongeren? Bouw jij graag een goede en persoonlijke band met jouw leerlingen? Lever je graag een bijdrage aan persoonlijke ontwikkeling en wil je aan de slag in groep 1 of groep 8? Lees dan snel verder.

  Jouw nieuwe baan
  Jij werkt vanuit jouw hart met kinderen en hebt een diepgaande kennis hebt van de ontwikkelingsfases van het jonge kind. Bij ons staat de Positive Behavior Support (PBS) visie centraal, en jij, met jouw positieve houding naar de leerlingen en hun omgeving, bent een waardevolle toevoeging aan ons team. Rust, structuur en heldere waarden en normen vormen de basis van ons pedagogisch klimaat, waarbij een positieve benadering essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind. Jouw competenties als groepsleerkracht liggen in het creëren van een plezierige en stimulerende leeromgeving, waar kinderen met enthousiasme naar school gaan en waar ze de ruimte krijgen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Samenwerking met ouders staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij jij de verbinder tussen school en thuis bent.

  Over ons
  IKC ’t Eimink ligt middenin de groene wijk de Hasseler Es in Hengelo. Onze school biedt een stimulerende omgeving waarin plezier in het werk centraal staat en waar medewerkers worden aangemoedigd om hun talenten te ontwikkelen. Wij zijn een grote school maar zo voelt het niet. We zijn betrokken en kennen elkaar. Als onderdeel van ons gedreven team, ben je verzekerd van een omgeving waarin je snel kunt groeien en je eigen regie kunt pakken.

  Wij bieden jou per het nieuwe schooljaar

  • Een fijne werkplek in groep 1 of juist in groep 8;
  • Een warm welkom bij IKC ‘t Eimink en een prettige werkomgeving waarin betrokkenheid en enthousiasme de basis zijn, binnen een team dat staat te popelen om met jou samen te werken;
  • Een goede werksfeer waarin jouw individuele talenten worden erkend en gestimuleerd, en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen;
  • Een jaarcontract voor met 31 juli 2025, met uitzicht op een vaste benoeming;
  • Het aantal fte en werkdagen bepalen we samen in overleg. In groep 1 kunnen we tot 1 fte bieden, groep 8 tot 0,6 fte;
  • Een inschaling op basis van kennis en ervaring binnen de CAO PO schaal LB of LC en bedraagt minimaal € 3.301,- en maximaal € 5.862,- per maand (op basis van fulltime bruto per maand);
  • Uiteraard ontvang je 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%. Naast een goed pensioen bij ABP ontvang je reiskosten en kun je gebruikmaken van Fisc Free;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling met de mogelijkheid tot het volgen van trainingen via onze Symbio academie;
  • Tot slot wordt je onderdeel van Symbio Hengelo. Een groeiende, ambitieuze en financieel gezonde stichting die goed & duurzaam werkgeverschap hoog in het vaandel heeft!

  Wat breng jij mee?Je bent in bezit van een pabo-diploma, of hebt je diploma bijna op zak. Met jouw ervaring in spelend leren en affiniteit met de onderbouw, ben jij een unieke toevoeging aan ons team. Bij voorkeur heb je ervaring hebt ontwikkelingsgericht en thematisch werken. Daarnaast ben je niet bang voor een beetje technologie en voel jij je thuis in de Google-omgeving. Wil je in groep 1 werken en ben je bekend met LOOQIN dan is dat zeker een pre. Wil je juist werken in groep 8 dan is ervaring met IEP zeker een pre.

  Laten we kennismaken!
  Word jij onze nieuwe collega? Wij kijken uit naar jouw reactie, die je vóór 22 april 2024 kunt sturen naar Loes Peeze, directeur, via hr@symbiohengelo.nl.

  Wil je eerst binnenkijken of meer weten? Neem contact op met Loes Peeze, onze directeur, via 06- 10673459 of bezoek onze site:  www.eimink.nl.

  Over Symbio
  Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram. #trotsophetonderwijs #onderwijs #symbiohengelo

 • Leerkracht IKC Esrein

  Wil jij deel uitmaken van ons bruisende Integraal Kindcentrum (IKC) Esrein? Met 375 leerlingen, verdeeld over twee prachtige locaties in Hengelo, bieden wij een fijne omgeving waarin jij als leerkracht het verschil kunt maken voor onze kleuters.

  Wij bieden jou:

  • Een warm welkom bij IKC Esrein en een prettige werkomgeving waarin betrokkenheid en enthousiasme de basis zijn, binnen een team dat staat te popelen om met jou samen te werken.
  • Een fijne werksfeer waarin jouw individuele talenten worden erkend en gestimuleerd, en waar je jezelf verder kunt ontwikkelen als leerkracht.
  • Een tijdelijke benoeming van 0,4 fte tot en met 31 juli 2024, met de intentie op verlenging binnen Symbio Hengelo.
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.050,- en maximaal € 5.862,– per maand (op basis van fulltime bruto per maand). De inschaling vindt plaats op basis van ervaring en verantwoordelijkheden.
  • Uiteraard ontvang je 8% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%. Naast een goed pensioen bij ABP ontvang je reiskosten en kun je sparen via Fisc Free.
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling met de mogelijkheid tot het volgen van trainingen via onze academie.

  Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • Met plezier en passie werkt in een kleutergroep.
  • Een veilige en ondersteunende omgeving kan bieden aan onze kleuters.
  • Leerlingen stimuleert om spelenderwijs te ontdekken en te leren.
  • Bij voorkeur in het bezit is van een Pabo diploma of in de eindfase van de opleiding zit.
  • Goed kan samenwerken in een team en een positieve, oplossingsgerichte houding heeft.
  • Een duidelijke en gestructureerde aanpak hanteert.
  • Oog heeft voor zowel het individu als de groep als geheel.
  • Communicatief vaardig is en ouders ziet als betrokken partners.

  Laten we kennismaken!
  Word jij onze nieuwe collega en draag je bij aan de optimale ontwikkeling van onze kleuters? Wij kijken uit naar jouw reactie, die je vóór 10 april 2024 kunt sturen naar Louis Padberg, directeur, via hr@symbiohengelo.nl.

  Wil je eerst binnenkijken of meer weten? Neem contact op met Louis Padberg, onze directeur, via 06-50596322 of bezoek onze site: www.esreinschool.nl. Ook kun je altijd contact opnemen met HR van Symbio Hengelo!

  Over Symbio Hengelo:
  Bij Symbio Hengelo draait alles om onze leerlingen, ouders en werknemers, zij vormen de essentie van wie we zijn. Met 17 Integrale Kindcentra (IKC’s) verspreid over Hengelo en bijna 650 toegewijde medewerkers, is Symbio een levendig netwerk. Binnen Symbio valt ook Spring! Peuterspeelscholen, waardoor we een breed scala aan diensten bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze IKC’s zijn levendige centra voor (speciaal) basisonderwijs, elk met een eigen lokale identiteit en een erkend aanbod van Montessori-, Dalton- en Jenaplanonderwijs. We streven ernaar om elk kind en elke ouder een diverse en passende onderwijservaring te bieden, waarbij onze medewerkers de kern vormen van onze organisatie.

  Bezoek onze site: www.symbiohengelo.nl en volg ons op LinkedIn en Instagram.

  #trotsophetonderwijs #onderwijs #symbiohengelo

 • Intern begeleiders

  Welkom bij Symbio! Voor diverse IKC’s van Symbio zoeken we intern begeleiders. Nieuwsgierig? lees dan verder.

Over Symbio Hengelo

Symbio Hengelo is de stichting voor primair onderwijs in de regio Hengelo. Binnen Symbio valt ook Spring! Peuterspeelscholen, waardoor we een breed scala aan diensten bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze IKC’s zijn levendige centra voor (speciaal) basisonderwijs, elk met een eigen lokale identiteit en een erkend aanbod van Montessori-, Dalton- en Jenaplanonderwijs.

Bekijk onze website en socials om een goed beeld te krijgen van wie wij zijn: http://www.symbiohengelo.nl, LinkedIn, Instagram en Facebook of maak een afspraak om binnen te kijken.

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Volg ons op LinkedIn, Instagram & Facebook.

En wil je sfeer proeven, een dagje meelopen of heb je een andere vraag? Neem contact op met HR van Symbio: hr@symbiophengelo.nl